Tuesday, 29 May 2012

transformasi bilik :)




today i will write about my sesawang room. hah yeah SESAWANG. i repeat it again.. SESAWANGGG... VERY DE SESAWANG... cantik kesepahan bilik nana. ok fine nana malas kan.. dats it !!!!


before

haa nmpak x nana tulis BEFORE. nak tengok after. hah nana tau korang da x bace ape nana tulis ni. sbb satu je lam pale chomel2 korang tu, wanna see yang after lakk ennn. perghh penat tau nana typing ayat2 ni, hah ? ape nana membebel. ok ok lah scroll je lah kat bawah nih nengok... nympah ! -.-"

after

see dah lulus jadik bini orang dah kan nana nie , ermm my mom and my dad je yang taknak kahwenkan nana lagi, haha ok betul itu. saya kira dengan berkata sedemikian, itu tidak melambangkan kematangan. lalalla -.- ape aku merepek. ah hasil benih percintaan ke keenam dari puan zaiton dan en mohd noor memang kuad merapu. ok sudah. 

ahha ! i love diz arrangement. for your impomesyen lah kan, nana buad sengsorang je bilik ni, no bantuan dari sesapa, melainkan bantuan penyapu, penyodok, vacuum, dan juga sedikit air dan kain tuala untuk lap2 habuk kecil dan lap sawang2 tu. apa sawang ! nampak lah bilik aku kotor ennn. x kesah lah awok awok sume, janji dah x muntah hijo dgn bilik sendrik seperti gambar before tu bhahhaha. oh yea memang simple je. nana x suke heavy sangat. mcm pondan pulak enn heavy2 sgt ni. nana noe in process nak beli gambar n frame besar gambar kereta. yea kereta nana. motif* motif sbb nana syg kereta nana.

ade gak kne pelempang nana ni kang yekkk ?



  • rak buku uh penuh dengan buku yg berilmu. *adeke buku tak berilmu*ok nana sengal.
  • nana ade je set cadar and bantal satu color, gambar katun gefil. tapi penyakit MALAS.tayah byk ckp dah.
  • meja yg tu nana suke sentuhan element red flower. looks mengghairahkan ditambah jam ala vintage. *eric ckp* haa congkak kat atas meja tu beli kat R&R tapah :) look so classic.
  • carpet merah ni cun simple n muat2 kann. senang nak semayang tak sakit ngat dahi.
  • ok lau pasan ade bakul hitam tepi meja, haaaa nk tau itu bakul kaen kotor, nak mndi enn, ha cmpak er lam uh, p nana x suke share kaen kotor ngn org sbnrnye -.-" ok itu saya.
kalau pasan lah kan nana ade dua bijik bantal golek . awesome gile kan. hah ? awesome ke poyo ke annoying ? keeecane tue hikhokk . x kesah lew awak tu sume. itu bantal busuk nana sbnrnye :D no one can touch them ok.







No comments:

Post a Comment