Sunday, 13 May 2012

mak ! selamat hari ibu mak.

ibu... ibuu... engkau lah ratu hatiku (:

assalamualaikum ,
sedap pulak nyenyanyi kan kan ? ok ! this week is very de very de very tiring week! nana and de gojes family tak lekat langsung kat umah. seems mcm best kan jejalan? hmm of course lew. tapi kitorg bukan jejalan sesaje bezir duet, ade family affair je.

btw ! hari ini  hari ibu. wah baru nak masuk main point! x pandai nak mengarang cm org lain, kalau x , xkan lah upsr dulu penulisan B kan. bhahaha. ok ok! dun waste semua org punye time. now !!!!

"mak! akak sayang mak! so much! ehemmmss.
kepada puan salbiah terima kasih kerana menjaga akak dari lahir smpai skunk.
mak berjasa. akak takkan lupa tu, penat lelah mak ok ?
syg mak! mak adalah fauziah nawi sy yg real punye."

"mak! selamat hari ibu, muah muah, yang ini pulak untuk puan zaiton.
yang ini mak kandung nana. tp nana dibesarkan oleh puan salbiah.
mak sedara nana ke pon, bukan mak angkat.
terima kasih sudi lahirkan akak. haa satu lagi mak bg akak kat mak biah
sbb mak biah x dek anak kan? bukan sbb nak buang akak kan?
terima kasih mak eton lembut sayeee :D"

haa done. japjap ! oh mak mak owesome ku sekalian, lihat kat bawah, ini akak tgh dukung si alif gemok. japjap, inilah rupe aku ade anak nanti, whOOOaaaaa bapak sweet, younger mom pun seronok jugak.ok ok, mak mak tolong cepatkan pencarian jodoh untuk akak yea , owesome gile mama nana kite..
|
|
|
V

No comments:

Post a Comment