Wednesday, 23 May 2012

padang mashar nanti..

  • MANUSIA YG BDN DIA BAU BUSUK BANGKAI, haa itu manusia yg wat maksiat sembunyi2, ya Allah mintak hindar lah dari kite, law ade tu taubat n jgn buad dah ok
  • MANUSIA YG JLN KAKI ATAS KEPALE BAWAH , N ADE NANAH KELUAR DARI KEMALU, ya Allah x dpt nk bygkan azabnye, ini golongan yg suke wat zina.
  • MANUSIA YG MUKE HITAM PERUT ADE API, emm yg ni jnis suke mkn harta anak yatim, kecian kan kat anak yatim, so please care bout our money, lagi2 kite bela ank yatim.
  • KULIT DIPENUHI SOPAK AND KUDIS2, astargfirullah ini manusia yg mana didunia dy derhaka ngn org tuanya. takuttt.
  • MANUSIA YG BADANNYA MCM KHINZIR, yang ni suke makan riba, mcm ahlong and ceti tuh.
  • MANUSIA YG JLN SEPERTI ORG MABUK PLAK, manusia yg suke cakap perihal org dlm masjid, igt!masjid tempat kite nak beribadah kepada Allah, itu tmpat suci :)
  • MANUSIA YG BERWAJAH KERA, ini golongan yg sukeee sgt tabur fitnah, masyaAllah jgn lah menganiaya manusia lain yg x berdosa kan :D

alhamdulillah, im done wif sharing my knowlegde. i know diz is simple but, please bulatkan mata anda, besarkan mata anda, ini gambaran kite sume waktu kat pdg mashar nanti. masyaAllah, nauzubillah mintak mintak kite bukan dari golongan2 kat atas ni. nana nak mengingatkan kat diri sendiri jugak sebenarnya :) ilmu itu kalau kite share makin lama makin banyak kannn... i really hope, hopefully Allah will protect us as He protected orang2 yang sebelum kite. amin ya Rabbal alamin. 

ehemmm, yg indah datang dari Allah, yang cela datang dari nana sendiri.. assalamualaikum
peace

No comments:

Post a Comment